Glasurprøveskjema
"Skje"metode, dvs. at
tallene i rutene viser antall skjeer glasur i hver prøve.*
1 |
(4)a |
2 |
3a 1b |
3 |
2a 2b |
4 |
1a 3b |
5 |
(4)b |
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
6 |
3a 1c |
7 |
3a 1b 1c |
8 |
2a 2b 1c |
9 |
1a 3b 1c |
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
10 |
2a 2c |
11 |
2a 1b 2c |
12 |
1a 2b 2c |
13 |
3b 1c |
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
14 |
1a 3c |
15 |
1a 1b 3c |
16 |
2b 2c |
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
17 |
(4)c |
18 |
1b 3c |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
b |
||||||||||
|
c |
|
||||||||||
*Stoffene
i glasur a (prøve 1), b (prøve 5) og c (prøve 17) er på forhånd veid opp og
blandet med vann (i forhold 1 til 1,1).
Prøveskjemaet er utarbeidet av Trond Fredriksen